ANKARA / POLATLI - ŞEHİT MEHMET GÜNENÇ ANAOKULU

ŞEHİT MEHMET GÜNENÇ ANAOKULU

Şentepe Mahallesi Can Sokak No 3 06900 Polatlı / Ankara Türkiye
Vizyon
Bütünsel eğitime odaklanarak en verimli şekilde tüm mesleki birikimimizi çocuklarımızın hayatlarına olumlu dokunuşlar yaparak; milli manevi değerlerini benimsemiş, özgüvenli, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, başarılı, sağlıklı, empati yapabilen, paylaşmayı bilen, karar verme yeteneğine sahip, öğrenmeye açık, yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmektir.
Misyon
Özgün, üretici, güvenli, gelişimi destekleyen ve sevgi dolu bir çevrede çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak. Çocuklarımızda öğrenmeye ilgi uyandırmak; oyun yoluyla öğrenimlerini desteklemek; bilişsel, sosyal, duyusal, öz bakım, dil ve psikomotor becerilerinin gelişimine önemli ölçüde katkıda bulunmak ve çocuğumuzun çevresi ile olan iletişimine sağlıklı biçimde yardımcı olmaktır.
Öğretim Şekli :tam gün eğitim
09:00/14:00
Ulaşım
İlçe Merkezinden ulaşım; 206 nolu dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır. il merkezinden ulaşım; Ümitköy metrosundan belli saatlerde kalkan 528 nolu ego otobüs hattı ( ulu cami durağında inilerek) ile ulaşım sağlanabilir.
Ankara / Polatlı
okulumuzun il merkezine uzaklığı 70 km, ilçe merkezine uzaklığı 4.8 km´dir