ANKARA / POLATLI - ŞEHİT MEHMET GÜNENÇ ANAOKULU

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma günü Okul öncesi öğrencileri arası İstiklal Marşımızı (10 kıta) ezbere ve güzel okuma yarışmasında okulumuzda ve ilçede 1. Olan öğrencimiz İkra YILDIRIM’A ödülü Sayın Kaymakamımız MURAT BULACAK tarafından verilmiştir. Öğrencimizi , öğretmeni Hilal Merve Özel’i ve ailesini tebrik ederiz.

Mrt

Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma programı kapsamında okul öncesi öğrencilerimiz  arasında İstiklal Marşımızı ezbere (10 Kıta) okuma  yarışması sonucunda ilçe 1.si öğrencimiz İkra YILDIRIM olmuştur. Öğrencimizin başarılarının devamını diler emeklerinden dolayı öğretmeni Hilal Merve ÖZEL ve ailesine teşekkür ederiz.

Şbt

ŞUBAT AYI AİLE BÜLTENİ YAYINLANMIŞTIR. LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Şbt

6 ŞUBAT DEPREM FELAKETİNDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZI ANMAK AMACIYLA SAYGI DURUŞUNDA BULUNDUK.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZA "BİR SONBAHAR GÜNÜ" KİTABI YAZARI ESMA ERDOĞAN'I DAVET ETTİK.

Ock

POLATLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN BAŞLATTIĞI ÇOCUKLA ÇOCUK OLUYORUM PROJESİ KAPSAMINDA POLATLI DUATEPE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜ FETULLAH ÇAYLAK OKULUMUZA GELEREK NEŞELİ YÜZLER SINIFI ÖĞRENCİLERİNE  ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUDU. KATILIMLARINDAN DOLAYI KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN BAŞLATILAN ÇOCUKLA ÇOCUK OLUYORUM PROJESİ KAPSAMINDA İLÇE ŞUBE MÜDÜRLERİ AHMET EMRE VE RAMAZAN ÇAKMAKTEPE OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ AHMET EMRE ÇALIŞKAN KARINCALAR SINIFINA MEMLEKETİM TÜRKİYE İSİMLİ HİKAYE KİTABINI OKUYARAK ÇOCUKLARIMIZLA EĞLENCELİ DAKİKALAR GEÇİRDİ.SONRASINDA İSE ÇOCUKLARIMIZIN GERİ DÖNÜŞÜM MALZEMELERİ İLE YAPTIKLARI MÜZÜK ALETLERİ SERGİSİNİ İNCELEDİLER. KATILIMLARINDAN DOLAYI ŞUBE MÜDÜRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Öğretmenim Bugün Bizde Projesi Kapsamında Veli Ziyaretlerimiz Devam Ediyor. Bu sayede öğrencilerimizle ev ortamlarında bir araya gelerek yaşantılarını daha iyi gözlemleme fırsatı bulup samimi ilişkiler geliştiriyoruz. Velilerimiz ve Öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KASIM AYI ÇALIŞMALARIMIZ.VELİLERİMİZE KATILIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Öğretmen ve İdarecilerimizle görüşme saati formuna ulaşabilirsiniz.

Şbt

Ailelerimiz çocuklarıyla beraber şapka tasarladılar. TAarlanan birbirinden özgün şapkalar defile etkinliğiyle beraber tüm çocuklara sunuldu. Çocuklar heyecanlıydılar. Eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirildi.